Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online tanfolyamok [Hun] képes leírás - Fotósuli, tanfolyamok.tlap.hu
részletek »

Online tanfolyamok [Hun] - Fotósuli, tanfolyamok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fotosuli.tlap.hu » Online tanfolyamok [Hun]
Keresés
Találatok száma - 10 db
A digitális fotózás alapfogalmai

A digitális fotózás alapfogalmai

Összefoglaló a digitális fotózás alapfogalmairól. Főleg a digitális fényképezőgépekkel most ismerkedők számára segít eligazodni a számtalan digitális fotózással kapcsolatos fogalom útvesztőjében, illetve gépvásárlás előtt állók számára nyújthat segítséget! alapfogalmak - kifejezések - fotóelőhívás - gépvásárlási tanácsok

Digitális és filmes fotótanfolyam

Digitális és filmes fotótanfolyam

Vállalkozásunk, a Fotó Spektrum Kft. fő tevékenységi köre a digitális fotótanfolyamok, valamint a filmes fotótanfolyamok szervezése és az oktatás. Tanfolyamainkon tapasztalt és nagy gyakorlattal rendelkező, ismert fotósok oktatnak és segítik elsajátítani a fotózáshoz szükséges technikákat. Nálunk a legjobbaktól tanulhat! Elméleti és gyakorlati képzésben egyaránt részesülnek azok, akik részt vesznek tanfolyamainkon. Elméleti előadásaink hétköznapokon, míg a gyakorlatok hétvégén zajlanak. A szolgáltatásainkra vonatkozó részletekkel kapcsolatban keresse fel weboldalunkat! Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

DigitalisFotósuli.hu

DigitalisFotósuli.hu

Ismerd meg a fényképezés alapjait gyorsan és könnyedén! Hasznos tanácsok a fotózáshoz, díjtalan TUTI TIPPEK. A jó fotó titka!

ELO - Levelező fotó tanfolyam

ELO - Levelező fotó tanfolyam

Az Európai Levelező Oktatási Kft. 1991 óta működik Magyarországon. Európa egyik legnagyobb, holland tulajdonban lévő, távoktatással foglalkozó cégének, az ESCC-nek (European School for Correspondence Courses) magyarországi leányvállalata. Testvérvállalatai Európa több országában is jelen vannak. A tanfolyamainkon alkalmazott didaktikai módszer az Európában bevált távoktatás gazdag tapasztalataiból táplálkozik. Az ELO segítségével már több mint 350 000 tanuló élvezte ennek előnyeit és fejezte be sikeresen tanulmányait. A levelező módszer a vállalati továbbképzés számára is alternatívát jelent. 10 témakörben kínálunk nyelvi, szakmai és hobbikurzusokat. A tananyag hordozói a leckefüzetek, valamint az idegen nyelvi és zenei tanfolyamok esetében a CD-k. Minden füzet két leckét foglal magában, a CD-k az írott tartalmak hanganyagát tartalmazzák, illetve segítik a jobb megértést, a könnyebb feldolgozást. Tanulási segédanyagaink és a leckefüzetek együttes használatával érhető el, hogy a befektetett energia maradandó tudást eredményezzen.

Fotosuli.com

Fotosuli.com

A már gyermekkoromban kiváncsian figyeltem édesapámat, amint a bezárt fürdőszobában varázsolja elő a vegyszerekből a képeket kezdetű szövegek már kissé idejétmúltak. A digitális fényképezőgép majdnem minden családban megtalálható, képek ezrei készülnek percről percre. Ha Te jobbat szeretnél, mint a többiek, akkor jó helyen jársz. Lépésről lépésre vezetünk be a világítástechnika rejtelmeibe.

Ingyenes online fotósuli

Ingyenes online fotósuli

Szeretnéd megtanulni úgy használni digitális fényképezőgépedet, mint a profik? Szeretnél olyan fotókat készíteni, hogy barátaidnak mikor megmutatod csak ámulnak és bámulnak? Mi segítünk benne. Az M-Média System ingyenes online fotósulija mindenki számára díjmentesen biztosítja heti rendszerességgel a tananyagokat. Csatlakozz te is, és tanuld meg a fényképezést az alapoktól egészen a haladó szintig.

Komlody.hu

Komlody.hu

Itt olvashatod a már lefordított fotós cikkeket. Egy meglehetősen összetett, jól felépített és feladatokkal ellátott anyag lett lefordítva Peterri Sulonen oldaláról. Jelenleg ezek az anyagok szerepelnek itt, de terveim között szerepel további fotózással foglalkozó külföldi oldalak által publikált cikkek közzétetétele is.

Photoshop Magazin

Photoshop Magazin

Többet szeretnél tudni a Photoshop-ról? akkor a legjobb helyen jársz! tippek, trükkök, technikák

Photoshop tippek és trükkök

Photoshop tippek és trükkök

Rengeteg hasznos Photoshop trükkök, retusalási technika, hogyan tüntessünk el ráncokat, bőrhibákat, hogyan varázsoljunk napsütést a már elkészült képeinkre and much more!

Hirdetés
Villámfotózás

Villámfotózás

Hogyan fényképezzünk villámokat? Mindenki, aki látott már látványos villámképeket, biztos megpróbálkozott hasonló elkészítésével. Ez azonban nem olyan egyszerű, igényel némi hozzáértést. Alapvetően éjszaka érdemes próbálkozni, távoli zivatarok lefényképezésével. Azért arra figyeljünk, hogy ne érjen szabad ég alatt az érkező zivatar, veszélyes lehet túl sokáig kinn maradni.

Tuti menü