Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotó előhívás képes leírás - Fotósuli, tanfolyamok.tlap.hu
részletek »

Fotó előhívás - Fotósuli, tanfolyamok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fotosuli.tlap.hu » Fotó előhívás
Keresés
Találatok száma - 8 db
Digifotolab.hu

Digifotolab.hu

Digitális felvételek akár könyv alakban is! Fényképeit feltöltőszoftverünkkel pillanatok alatt rendezheti, és rendelhet meg róluk digitalis print-et

Digitális fotóelőhívás

Digitális fotóelőhívás

A Fotóhálózaton például nyaralásáról, utazásáról, különleges alkalmakról készült digitális fotóit könnyedén megrendelheti az online szerkesztő program, vagy az ingyenesen letölthető Fotóvilág rendelőszoftver segítéségével. Válogassa ki fényképeit a számítógépén, indítsa el a programot, amellyel kiválaszthatja, milyen típusú, méretű fotót szeretne készíteni, például rendelhet prémium minőségű fényképet, keretes vagy keret nélküli képet, saját ízlés szerint. Megrendelt fényképeit átveheti házhozszállítással, vagy a Fotóhálózat partnerüzleteiben.

E-Z fotó

E-Z fotó

Fotó naptár rendelése sablonok alapján, akár online képfeltöltéssel is. Naptár sablonok megtekintése Interneten keresztül feltöltött és megrendelt képeit féláron dolgozzuk ki!

Fotó.hu

Fotó.hu

Fotó.hu oldalon a fotóelőhívás mellett sokféle ajandékötletet, állandó akciókat találhat

FotóLand

FotóLand

Készíttessen digitális fotóiból papírképet! Ön csak feltölti a fájlokat, mi pedig kiszállítjuk a kész képeket. Bármennyi előnnyel is jár a digitális fényképezés, számos alkalom adódhat, amikor jó lenne a fotókat papíron is kézbe venni: albumba rendezni, kiakasztani a falra, megmutatni vagy odaajándékozni valakinek.

FotóMax

FotóMax

A legkorszerűbb digitális laborgéppel készülnek el a fotók, a hagyományos fotókidolgozásnál már megszokott kiváló minőségű fotópapírra. Így felvételei sokáig élethűek, és színben gazdagok maradnak, pontosan olyanok, mint a hagyományos géppel készült fényképei.

Fujilabor.hu

Fujilabor.hu

...és most azt gondolod, hogy bonyolult a képek feltöltése: TÉVEDSZ! egyszerűen használható felület, kiválló minőség, kiszállítás

OnlineFotó.hu

OnlineFotó.hu

Az OnlineFoto rendszerének használatával digitális fényképezőgépével készített képeiből könnyedén papírképet rendelhet, amelyet rövid határidővel az Önhöz legközelebbi üzletben személyesen átvehet. Regisztrációs és bejelentkezés után kiválaszthatja, hogy mely városban és mely üzletben kívánja átvenni az elkészült képeket. Képeit feltöltheti egyesével, vagy RAR, ZIP fájlba tömörítve egyszerre, de igényelhet egy ideiglenes FTP hozzáférést is, amennyiben nagyobb mennyiségű képet szeretne feltölteni. Minden rendelésről rendszerünk e-mailben visszaigazolás küld Önnek, és a kiválasztott üzletnek is.

Tuti menü