Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fizetős Tanfolyamok képes leírás - Fotósuli, tanfolyamok.tlap.hu
részletek »

Fizetős Tanfolyamok - Fotósuli, tanfolyamok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fotosuli.tlap.hu » Fizetős Tanfolyamok
Keresés
Találatok száma - 14 db
AktWorkshop

AktWorkshop

Sok amatőr fotósnak nincs lehetősége, hogy fotóstúdióban, profi modellekkel és szakemberek vezetésével készítsen akt felvételeket. Ebben kívánunk segítséget nyújtani.

ArtWork Photo

ArtWork Photo

Iskolánk az első olyan akkreditált, fotós felnőttképzési intézmény, mely egyesíti magában az állami oktatási rendszer ellenőrzött és hagyományosan magas szintű elvárásait a modern idők legújabb és naprakész technikai lehetőségeivel. Az oktatás hitelét és színvonalát az ország legismertebb és legtekintélyesebb fotós iskolája, a "Práter" szavatolja. Amit kínálunk: * államilag elfogadott, kötött és ellenőrzött képzési program, * csak speciálisan képzett, szakmai hírnevet szerzett oktatók, * adóalapot csökkentő tandíj, * sikeres vizsga esetén az egész EU-ban elfogadott, akkreditált végzettséget igazoló bizonyítvány. És amit csak mi kínálunk: * a legmodernebb technikák bemutatása a legjobb szakemberek által, * minden témakört más, az abban kimagasló eredményt elért művész tanít és mutat be, * valóságos gyakorlatok, valóságos helyszíneken, * az előkészítéstől a fotózáson át a számítógépes fel- és átdolgozásokig mindent elmagyarázunk, * kényelem, elegancia, élmény és tanulás.

DCsoft.hu - Debrecen

DCsoft.hu - Debrecen

Fotózás. Ez az a terület, ahol a szakmai hozzáértés mellett szükség van még másra is, nevezzük ezt egyedi látásmódnak, művészetnek. Mivel ez két terület nem fedi egymást, így ezekről majd külön írunk. Fotós oktatásra bármikor jelentkezhet elérhetőségünkön. Az oktatás során megtanítjuk az alapvető fogalmakat, majd fotózni indulunk. Egy fotós oktatás általában kétszemélyes, témát keresünk, beszélgetünk, értékelünk.

FotóOktatás.hu

FotóOktatás.hu

Fotótanfolyamainkon elsajátíthatják a tudatos és kreatív fényképezés művészetét, a technikai felszerelések tökéletes kezelését. Oktatóink magas színvonalú előadásai, és szakmai felkészültsége egy olyan képzést tesz lehetővé, mely szinte egyedülálló a fotográfiában. Az előadó fotóművészek, és szakemberek különböző stílusai elősegítik minden hallgató számára, hogy idővel saját egyéni látásmódján keresztül mutathassa meg művészi tehetségét a külvilágnak. " Ha igazán látni akarsz, ne csupán a szemeidet nyisd ki. Tárd ki szívedet is" (Gaston Rébuffat). Fotósuli

FotóSarok Oktatóközpont

FotóSarok Oktatóközpont

A FotóSarok egy akkreditált felnőttoktatási oktatóközpont. Az akkreditációt adó és felügyeleti szervünk a Budapesti Szolgáltató- és Kézművesipari Szakképző Iskola, a 'Práter', amely az ország jelenleg is működő legismertebb fényképész iskolája.Alap és emelt szintű tanfolyamok, OKJ-s képzések Budapesten.

FotósIskola.hu

FotósIskola.hu

Jöjjön el Ön is, és tartozzon egy jó csapathoz, tanulja meg másképp látni a körülöttünk lévő világot! Az érzést és a pillanatot megörökíteni, vagy csak általában jobb képeket készíteni, itt minden fotográfiai kérdésére választ kaphat. Iskolánk tanárai és fotósai azon dolgoznak, hogy Ön minél jobban elsajátíthassa a fényképezés fogásait. Megtanítjuk helyesen exponálni, tisztában lesz a fotográfiai szakszavakkal és jelentésükkel. Lehetősége nyílik modellt fényképezni műteremben és szabadban, virágot, állatot vagy tájat a természetben. Épületet kívül és belül, illetve az éjszakai városképek készítésével és sportfotózással is megismertetjük. A vakuzás technikai fogásait első kézből kaphatja meg a legjobb szakemberektől. A gyakorlatok után a képkiértékeléseken pedig a saját és mások hibáiból tanulva fogjuk elsajátítani a kompozíciós szabályokat és gyakorlati alkalmazásukat.

Fotóstyle.hu

Fotóstyle.hu

Alapoktók a profi tanfolyamokig széleskörü ajánlatokból válogathatnak az érdeklődők

FotoSuli.hu

FotoSuli.hu

Az iskolánk immáron nem csak tanfolyam, hanem szakmai képzést nyújtó intézmény! 100 órában sajátíthatja el a szakma alapjait,vagy amatőrként megismerheti a fotózás különleges területeit. Ehhez, több mint ezer oldalnyi jegyzet és 50 óra gyakorlat járul hozzá. Képzett modellek segítségével sajátíthatja el a portré- és modellfotózás-, továbbá természet-, sport-, riport-, glamour-, makrófotózás alapjait.

Gyakorlati fotós tanfolyam, képzés

Gyakorlati fotós tanfolyam, képzés

Gyakorlati fotós tanfolyam, 1-2 napos fotós képzés és workshopok mellett havonta ingyenes előadásokat tartunk, profi fotósok, elismert fotóművészek vezetésével. Tárgyfotózás, portréfotózás, divat- és modellfotózás, természetfotózás témákban. Fizetős workshopok, fotós tanfolyamok, képzéseink: portré-, modell- és divatfotózás, tárgy és természetfotózás.

Hirdetés
Immi - Györ

Immi - Györ

A Fotótanfolyam az alapoktól - kezdőknek és azoknak, akiket érdekel a fényképezés", felöleli a mai digitális technikát és megismertet a hagyományos analóg fotográfiával is. Bevezeti a résztvevőket a fotográfia rövid történetébe. Megismerteti, feleleveníti a fénytani, színtani alapokat. Felfedezteti a fényképezőgép felépítését, működését, a különböző objektívek képalkotó hatásait. Bevezet a fénymérés rejtelmeibe. Belekóstolhatnak a táj és makrófotó, az épületfényképezés és az emberábrázolás rejtelmeibe. Ezeknek az ismereteknek a birtokában a családi körben, utazásaik, nyaralásaik során készült képeik mások számára is élvezhetőbbé válnak.

Imre Photo  - Fotós Workshop

Imre Photo - Fotós Workshop

Alap természetfotó iskolánkban elsajátíthatja a narure fenyképezés első lépéseit, tisztában lesz a rekesz ls a zársebesség fogalmával, a tükörreflexes gépváz kezelésével és használatával.

Journality-Újságírás, fényképezés

Journality-Újságírás, fényképezés

Tanácsok tippek érdekességek Újságírás és fényképezés témakörökben Közösségi oldalon létrehozhatjátok szerkesztőségetek, iskolátok klubját Sajtóigazolvány és akkreditáció a legjobbaknak Publikálási lehetőség, megjelenés a Magazinban Nyílt szerkesztőség: szólj bele a szerkesztésbe! Hetente frissülő videóinkon hasznos tanácsok a szakma legjobbjaitól

NézőPont Fotótanfolyam

NézőPont Fotótanfolyam

A WWM Studio Fotógráfiai tanfolyama nem általános képzést biztosít jelentkezőinek, hanem egy egyedülálló látásmód kialakítására törekszik, amellett, hogy megismerteti a fotózás szerteágazó területeit. Jelentkezőink az alapoktól a technikai lehetőségeken át, a gazdasági és jogi elvárásokig mindennel találkozik, továbbá maximális eszközismeret is szerez.

StudioJean.hu

StudioJean.hu

Fotóvilágítás gyarkorlata a műteremben Világítani nem azt jelenti, hogy bekapcsoljuk a lampát. A vialágítás egy alkotási lehetőség, szinte mondhatjuk, hogy a világítás egy fényírási forma.

Tuti menü